Prognoza meteo – vremea pentru marti

Prognoza meteo – vremea pentru marti

0 90
 
Saptamana incepe pentru brasoveni cu o vreme inchisa cu un potential de ploaie sau chiar lapovita usoara. Vantul care a cam sters zapada nu va mai depasi 12km/h., iar temperatura va oscila in intervalul +2 si +9 grade Celsus.
La munte si, trecator, in nordul Moldovei, vor fi precipitatii mixte. Cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20 l/mp in special in regiunile sud-vestice.
Vantul va mai prezenta unele intensificari in jumatatea de sud a teritoriului si in zona montana, informeaza Mediafax.
Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat normele climatologice in regiunile intracarpatice, astfel incat maximele vor fi cuprinse de la 1…2 grade in nordul Moldovei pana la 14…15 grade in vest, iar minime se vor situa intre -3 si 7 grade. In zonele joase vor fi conditii de ceata.
Marti,
La Brasov toata ziua va fi innourat si nu vom fi ocoliti de lapoviţă uÅŸoară sau ninsoare în restul zilei. Temperatura va oscila in intervalul +2 si +5 grade Celsus., iar presiunea atmosferica in jurul valorii 1021 mb.
In tara, vremea se va mentine predominant inchisa. Va ploua in sud-vestul, sudul si estul tarii si local in rest. In zona de munte si izolat in Moldova vor fi precipitatii mixte. Pe arii restranse, cantitatile de apa vor fi mai insemnate in sud-vestul teritoriului si in Carpatii Meridionali si de Curbura. Vantul va avea intensificari in regiunile sudice si la munte si izolat in celelalte regiuni. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat normele climatologice in nord-vest si centru, astfel incat maximele vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 12 grade, iar minimele se vor situa intre -3 si 5 grade.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.