Prognoza meteo: Vreme calda si instabila, in urmatoarele trei zile

Prognoza meteo:
Vreme calda si instabila, in urmatoarele trei zile

0 75

Meteorologii anunta ca in urmatorul interval de timp, in tara, vremea va fi instabila, cu averse si descarcari electrice, in special in jumatatea de sud-vest a teritoriului. Joi, in zona Brasovului va ploua iar maximele marcheaza o zi de vara, cu valori de 30 de grade in sudul tarii, in timp ce temperaturile minime nu vor cobora sub 15-16 grade.
Va ploua in vestul si centrul tarii, precum si la munte. Temperaturile maxime sunt cu aproape 5 grade sub valorile normale in dealurile Moldovei (unde se vor inregistra valori de 14-15 grade) si cu 3 grade mai ridicate fata de normale in Lunca Dunarii (zona in care termometrele vor arata 29-30 de grade).

Dupa ce in noaptea de miercuri spre joi norii au acoperit majoritatea zonelor tarii vom avea noi ploi. Va ploua mai peste tot, exceptand jumatatea de est a Olteniei (judetele Olt si Valcea), Muntenia si Dobrogea, unde ploile vor fi izolate. Minimele termice vor fi intre 9 si 19 grade.
Vremea isi va mentine cam acelasi aspect si joi atunci cand va ploua, se vor semnala descarcari electrice si se vor acumula cantitati de apa mai insemnate in vest, centru si la munte. In sud-estul teritoriului innorarile vor fi temporare si ploile izolate. Dupa-amiaza vor fi de la 14…15 grade in Subcarpatii Moldovei pana la 29…30 de grade in Lunca Dunarii.
Vineri va ploua in aproape toata tara, dar precipitatiile vor fi mai frecvente in jumatatea sud-vestica a tarii (Banat, Crisana, jumatatea de vest a Transilvaniei, Oltenia si parti din Muntenia). Temperaturile vor fi cuprinse intre 17 si 27 de grade, posibil usor mai scazute in nordul Moldovei.
Sambata va ploua in jumatatea de sud a tarii, iar vantul se va intensifica. In restul teritoriului cerul va fi partial noros si ploile izolate, ziua. Temperaturile nu vor mai trece de 25 de grade.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.