Prognoza meteo pentru weekend: Vreme general inchisa

Prognoza meteo pentru weekend: Vreme general inchisa

0 101
La munte, vremea va fi predominant inchisa si temporar va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.
In tara vremea se va incalzi usor in urmatoarea perioada, valorile termice fiind mai ridicate decat cele obisnuite in a doua decada a lunii februarie in majoritatea zonelor, exceptand estul si sud-estul, unde se vor situa sub mediile climatologice.
 
Sambata, temperaturile maxime vor fi de la -4…-3 grade in nordul Moldovei pana la 9…10 grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse in general intre -8 si 2 grade. Ca aspect, va fi o vreme in general inchisa. Pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, mixte in sud si in sud-vest si predominant ninsori la munte, iar in restul teritoriului doar izolat vor fi burnite sau fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat. Vor fi conditii de ceata.
La Brasov, in situatia in care va ninge, cantitatea totală de precipitaÅ£ii va fi de pana la 2 cm; intensitatea max. a vântului maxim 3 Km/h predominat din vest; Umiditate: 97% – 98%; temperatura va oscila de la  -2 la +1grad Celsisu; presiunea atmosferica va mai creste doar sambata, atingand un maxim de 1023 mb.
 
Duminica, vremea se mentine predominant inchisa si va fi usor mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada din an in majoritatea zonelor. Pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe, in special fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 7 grade, iar cele minime, in general, intre -8 si 0 grade.
La munte, vremea se va mentine predominant inchisa si pe arii restranse temporar va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice vor fi in scadere usoara fata de ziua precedenta.
 
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.