Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

Prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii

0 87
In ziua Echinoxului de toamna (ziua egala cu noaptea), astronomic la ora 17:49, desi valorile termice diurne vor fi in crestere, vremea ramane racoroasa dimineata si noaptea. In prima parte a zilei la Brasov vor fi unele innorari cu putine sanse de ploaie, cu vant slab, si temperaturi de la 4 la 17 grade Celsius. Este posibila si prezenta ceatii, dimineta, iar in a doua parte a zilei va fi soare.
 
Sambata:
In prima parte a zilei, in estul tarii vor fi unele innorari, izolat ploi slabe, iar vantul va prezenta intensificari. In celelalte regiuni cerul va fi variabil, potrivit meteorologilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 25 de grade. Temperaturile minime vor avea valori cuprinse intre -2 grade in depresiuni, unde izolat se va depune bruma si 15 grade pe litoral. Dimineata vor fi conditii de ceata.
La Brasov, dupa ce a nins in muntii, desi temperatura diurna a aerului va creste, vremea ramane racoroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea.
Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 21…22 de grade, iar cea minima de 8…10 grade. In zonele montane cerul va fi temporar noros si va mai ploua slab si izolat la inceputul intervalului in Carpatii de Curbura, iar noaptea in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta.
Temperatura aerului va creste usor fata de ziua precedenta.
 
Duminica:
Brasovenii vor avea o zi insorita, sansele de polaie sunt zero, cu temperaturi maxime de pana la 20 grade Celsius.
La munte, cerul va fi variabil cu innorari in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali unde pe arii restranse, mai ales ziua, va ploua. Vantul va sufla moderat cu intensificari temporare.
Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.

In tara, vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 0 grade in depresiuni, pana la 17 grade pe litoral.
Dimineata, izolat vor fi conditii de ceata.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.