Prognoza meteo pentru sfârșitul de săptămână: Vreme caldă, dar și furtuni în...

Prognoza meteo pentru sfârșitul de săptămână: Vreme caldă, dar și furtuni în aproape toată țara

0 115

Sfârșitul de săptămână debutează cu vreme caldă mai ales în partea de sud a ţării, unde temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, informează ANM.

Cerul va fi variabil iar după amiază se vor înregistra ploi în averse în zonele de deal şi de munte, şi izolat în rest. Vântul va avea intensificări în timpul ploilor iar maxima zilei va ajunge la 27 de grade Celsius.

La noapte va ploua în averse cu tunete şi fulgere mai ales în vestul ţării şi izolat şi în rest. Vor fi şi condiţii de grindină iar cantităţile de apă vor fi însemnate. Vântul va avea intensificări la munte şi în sud-est iar minimele termice vor fi cuprinse între 7 şi 13 grade.

Instabilitatea atmosferică se accentuează duminică. Se vor semnala averse şi descărcări electrice în cea mai mare parte a ţării iar izolat cantităţile de apă vor fi însemnate. Vântul va avea intensificări în est, sud-est şi la munte iar maximele termice vor scădea faţă de zilele precedente. Se vor înregistra temperaturi cuprinse între 17 şi 23 de grade Celsius.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.