Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Prognoza meteo pentru marti si miercuri

0 82
Marti, vremea va fi racoroasa in regiunile vestice, nordice si centrale si apropiata de normalul termic al perioadei in rest. Cerul va fi temporar noros si mai ales ziua se vor semnala averse si descarcari electrice la munte, local in nordul, centrul, estul si sud-estul tarii si izolat in restul teritoriului, informeaza Mediafax.
Cantitatile de apa vor mai putea depasi izolat 20 l/mp si vor fi conditii de grindina.
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, in Banat, Oltenia, Moldova, dar si in timpul ploilor.
Temperaturile maxime vor avea valori de la 15 grade in Dealurile de Vest pana la 25 de grade in Lunca Dunarii. Temperaturile minime se vor situa intre 5 si 15 grade, usor mai ridicate pe litoral si in delta.

Brasov, vremea a redeveni normala din punct de vedere termic. Temperatura va oscila intr 8 si 16 grade Celsius. Cerul va avea innorari si vor mai fi averse, posibil insotite de descarcari electrice, mai ales in prima parte a zilei. Vantul va sufla slab si moderat (15 km/h din NV).

Miercuri, vremea se va mentine racoroasa in nordul si centrul tarii si va fi apropiata de normalul termic al perioadei in restul teritoriului. Vor mai fi innorari, averse si descarcari electrice local la munte, in nordul, centrul, estul tarii si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul zilei in regiunile sudice si in zona montana inalta.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 26 de grade, iar cele minime, in general, intre 6 si 16 grade, cu cele mai scazute valori in depresiuni si cele mai ridicate pe litoral si in delta.

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.