PROGNOZA METEO 20 septembrie 2010

PROGNOZA METEO 20 septembrie 2010

0 71

Astazi vom avea o zi mai rece decat ieri cu pana la 10 grade Celsius. In plus, ploile acopera regiuni extinse, mai ales din estul si sud-estul tarii. La Brasov, dupa o noapte cu ploi si tunete, un cer plin cu nori este pregatit de ploaie.
Astazi vom avea o zi mai rece decat ieri cu pana la 10 grade Celsius. In plus, ploile acopera regiuni extinse, mai ales din estul si sud-estul tarii.
Banatul, Crisana si Maramuresul au astazi parte de ceva mai putine ploi decat ieri, iar temperatura creste usor, atingand la amiaza 18 grade in Baia Mare si 19 la Oradea si Timisoara. In Transilvania, norii insa acopera cerul, iar ploile nu intarzie sa apara. Maximele sunt de 16 grade la Brasov si 17 la Sibiu.

Ploua local si in Oltenia, dar e loc si de soare din cand in cand. Maximele scad insa, asa ca azi se vor atinge cel mult 21 de grade la Craiova si 22 la Turnu Severin. Muntenia va avea o vreme inchisa, cu nori si ploi. Se simte o racire brusca fata de ieri: vor fi cel mult 18 grade in Buzau, 19 la Calarasi si 20 la Giurgiu.

Vreme mohorata azi in Dobrogea, cu nori grosi, vant si ploi si maxime ce nu trec de 20 de grade nici la Constanta, nici la Tulcea.

La fel de inchisa e vremea si in Moldova, unde ploile accentueaza racirea: sunt prognozate doar 13 grade la Suceava, 15 in Bacau si 17 in sud, la Galati.

Dupa o noapte in care precipitatiile au cucerit Capitala, ziua incepe cu aproximativ 15 grade si aduna, pana la amiaza inca 4. Astfel, vom avea parte de o maxima de 19 grade Celsius, cu ploi temporare si nori densi ce nu vor permite soarelui sa se arate. Presiunea atmosferica este in usoara crestere de la 752 mm coloana de mercur, valoare mai mica decat cea normala.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.