Profiluri psihologice pentru Cioaca si Elodia Ghinescu

Profiluri psihologice pentru Cioaca si Elodia Ghinescu

0 112

In timp ce o parte a anchetatorilor continua cautarile cadavrului avocatei brasovene, Elodia Ghinescu, un grup de psihologi incearca sa creeze profilurile psihologice al celor doi soti.


??????????? Dupa ce majoritatea cunoscutilor au declarat ca Elodia Ghinescu era foarte indragostita de amantul ei si ca, adesea, era cuprinsa de sentimente de deprimare din cauza faptului ca, presupusul amant nu vedea aceasta relatie decat ca una strict pentru intalniri intime, el nefiind dispus sa divorteze. Astfel, asa cum au aflat si din corespondenta celor doi amanti, dar si de la persoane cu care avocata interactiona zilnic, anchetatorii au ajuns la concluzia ca stare Elodiei era un depresiva, neimplinirea acestei relatii, in care ea credea foarte mult, afectand-o psihic destul de serios.


??????????? Totusi, Cristian Cioaca ramane principalul suspect. Anchetatorii au descoperit intamplari din viata sa care pun anumite semne de intrebare: in adolescenta, el a fugit de mai multe ori de acasa, de multe ori si-a parasit postul de serviciu, pentru a-si rezolva diferite probleme personale sau, ca atunci cand se confrunta cu diferite probe, el obisnuia sa plece cu masina, oriunde, sofatul calmandu-l.


??????????? Acestia au aflat totusi ca zvonurile, conform carora politistul se purta brutal cu sotia sa, obisnuind sa-i aplice „corectii fizice”, sunt nefondate. Toate persoanele intervievate au declarat ca Cioaca se purta exemplar cu sotia sa, adulterul fiind singura greseala a lui Cioaca, el fiind primul dintre cei doi, care a avut relatii extraconjugale.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.