Profetiile lui Talpes

Profetiile lui Talpes

0 211

Ioan Talpes, presedintele UPSC si fost conislier la Cotroceni pe vremea mandatului lui Ion Iliescu, a declarat ca, prin masurile economice pe care le ia, printre care si majorarea pensiilor,? guvernul Tariceanu face deservicii celor care vor veni la putere in 2008.


Talpes spune ca atitudinea PSD si PNL de sustinere a Legii pensiilor se datoreaza faptului ca partidele in cauza sunt convinse ca nu vor castiga alegerile si doresc sa creeza probleme celor care vor guverna tara, pentru a provoca o criza politica pe care, la momentul oportun,.sa o exploateze.


Ion?Talpes a ?spus, citat de Amos News, ca pentru PNL? nu va fi deloc o problema ca sa nu faca ceea ce a promis in aceasta precampanie electorala. “In schimb, vor marca un clar dezavantaj pentru cei ce vor lua puterea in 2008, si care vor constata din analiza directa a resurselor din Romania, ca nu vor putea ajunge la procentele care au fost promise acum”.


De asemenea, Talpes este de parare ca prin masura cresterii pensiei si impunerea practic a promulgarii legii, guvernul incerca “sa schimbe perceperea publica a raportului de putere in Romania”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.