Profesorii NU platesc ratele bancare in vacante

Profesorii NU platesc ratele bancare in vacante

0 57

Aceasta este una dintre ofertele pe care o banca din Romania o face pentru, poate, cea mai defavorizata categorie sociala la ora actuala: profesorii.
Acestia sunt atrasi de GarantiBank sa-si achizitioneze creditul pentru nevoi personale la ale carui rate nu trebuie sa plateasca pe perioada vacantelor. Aceasta oferta este numita sugestiv „Summa cum laude” si se adreseaza exclusiv cadrelor didactice din orice forma de invatamant.
Iata care sunt conditiile speciale: dobanda redusa cu 1,2% fata de dobanda standard, valabila pe toata durata contractului, reducerea la jumatate a comisionului de acordare si posibilitatea de a opta pentru 4 luni perioada de gratie (iulie, august, septembrie, octombrie) in fiecare dintre primii 4 ani de la contractarea creditului.
„Am dezvoltat acest produs pentru a veni in sprijinul profesorilor care doresc sa obtina un imprumut pentru nevoi personale, tinand cont de specificul activitatii desfasurate de acestia. Astfel, pe perioada vacantei scolare de vara, intre lunile iulie – octombrie, cadrele didactice pot uita de grija platii ratelor la credit. Prin intermediul creditului „Summa cum laude” oferim cadrelor didactice pana la 16 luni perioada de gratie in primii 4 ani de la acordare, pe parcursul carora nu vor plati absolut nimic, nicio dobanda sau comision.”, a declarat Okan Yurtsever, Director Retail Banking & Bancassurance, citat de Smart Financial.
Creditul „Summa cum laude” este un credit pentru nevoi personale fara garantii disponibil in RON, EUR, USD si CHF. Suma maxima care poate fi acordata este de 30.000 EUR sau echivalentul in RON, USD, CHF, iar perioada de creditare poate ajunge pana la 10 ani.
Dobanda este 8,07% pentru creditele in EUR (DAE 14,13% calculata pentru suma de 15.000 EUR si perioada maxima de 10 ani).

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.