Prof. Dr. Valentin Iftenie, medic legist la „Mina Minovici”, pune la îndoială...

Prof. Dr. Valentin Iftenie, medic legist la „Mina Minovici”, pune la îndoială pandemia!

0 26

Dr. Valentin Iftenie este unul dintre  medicii legiști din România care pune la indoiala povestea oficială Covid-19. Chiar Organizația Mondială a Sănătății a sugerat SĂ NU SE  mai FACĂ si AUTOPSII în cazul celor declarați justificat morți de Covid. Decizia acuza OMS că încearcă să amelioreze statisticile morților. Ori  NECROSPIILE sunt cele care ar putea avea un aport la înțelegerea modului în care se manifestă boala și la găsirea unor soluții mai eficiente de tratament.
De altfel, unii oameni care au murit de cancer, diabet, infarct sau atac cerebral au fost trecuți la …MORȚI DE COVID, ca  să se mențină populația în frică de Pandemie… si respectarea masurilor oficiale preventive. 
Cum a explicat presa această cerință a OMS? Cică s-a dorit să nu îi pună în pericol pe medicii legiștiși asistenții care lucrează în linia întâi să nu mai fie în contact nemijlocitcu bolnavii de Covid, ca să nu fie puși în pericol. Aceasta fiind o explicație total neprofesionistă pentru că virusul nu se propagă în astfel de situații.
Adevărul este că, OMS-ul si Big Pharma acopera astfel posibila manipulare a statisticilor pandemice și pentru atingerea următoarelor obiective: restrângerea drepturilor civile, vaccinarea forțată plus obediența populației, adica  Marea Resetare Neomarxistă
Dacă lucrurile s-ar derula comform procedurilor standard s-ar cam încheia cu panica Pandemiei, pentru că s-ar evidenția faptul că puțini ar mai putea fi trecuți ca decedați în statisticile Coronavirus. Trebuie reamintit ca Bill Gates, un sustinător al „Marii Resetări” declara că în vara lui 2022 se va termina cu pandemia.
Profesorul Iftenie a dat și un exemplu considerat edificator.„Dau un exemplu: un individ e victima unui accident rutier, dar care, către final, a făcut această infecție… Credeți că noi o să scriem că a murit prin infecție? Nu! Cauza de deces este politraumatism din trafic rutier. Așa se procedează la noi. (…) În schimb, pe certificatul medical constatator al decesului apare: contaminat cu virusul…”. Trist dar… adevarat! (DDR)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.