ProdLacta Brasov este numarul 1 in Romania

ProdLacta Brasov este numarul 1 in Romania

0 527

Prodlacta Brasov a avut un an cu adevarat profitabil, daca judecam dupa numarul premiilor de excelenta primite de reprezentantii companiei. In cadrul expo-conferintei nationale INTERLACTA, firma brasoveana s-a bucurat de recunoastere la nivelul intregii tari, primind mai multe premii pentru produsele lactate pe care le fabrica.
ProdLacta a iesit pe primul loc la 6 din cele 18 categorii de produse pentru care s-au acordat premii de excelenta.
Membrii juriului au folosit pentru testare metoda „blind test”.
Conditiile de participare au fost comunicate din timp participantilor, iar dintre cele mai importante amintim: produsele trebuie sa fie fabricate si vandute in Romania, produsele trebuie sa provina din productia de serie a producatorului, produsele intrate in concurs trebuie sa se incadreze in parametrii categoriei la care concureaza, societatea producatoare trebuie sa fie persoana juridica romana si sa detina avizele sanitar veterinare, conform legislatiei romanesti si europene.
Cele sase produse ProdLacta care au fost premiate sunt urmatoarele: Lapte 1,5% grasime – la categoria Lapte UHT grasime intre 1-2%, lapte 3,5% grasime – la categoria Lapte UHT grasime intre 3-4%, iaurt gras 2,8% grasime – la categoria iaurt din lapte de vaca grasime intre 2-4%, branza proaspata de vaci, branzica „Delicia” – la categoria Cottage cheese din lapte de vaca, Matured Cedar – la categoria Branzeturi maturate – Cedar.
„In 2007 am inceput un amplu proces de modernizare a facilitatilor de productie care a constat in innoirea tuturor instalatiilor si echipamentelor tehnologice si a laboratoarelor pentru controlul calitatii si s-a incheiat cu punerea in functiune a unei linii UHT de ultima generatie. Valoarea investitiilor realizate prin programul SAPARD a depasit 6 milioane euro, fabrica de produse lactate din Brasov asigurand acum toate cerintele de calitate si garantare a sigurantei alimentului impuse de standardele UE”,a declarat Mariana Eftimie, directorul general Prodlacta Brasov, citata de cotidianul Adevarul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.