Prodemocratia cauta observatori

Prodemocratia cauta observatori

0 90

Cetatenii cu drept de vot si care nu sunt membri ai vreunui partid politic, dar sunt interesati sa se implice in observarea procesului de vot de la alegerile europarlamentare din 7 iunie 2009, sunt chemati de Asociatia Pro Democratia Brasov sa i se adreseze in acest scop.
Cetatenii care doresc sa fie observatori pe la sectiile de vot sunt invitati sa contacteze asociatia pana pe 29 mai la sediul acesteia din Str. Mihail Sadoveanu nr.3, etj.2, in cladirea in care isi are redactia ziarul „Gazeta de Transilvania”. Doritorii mai pot contacta Prodemocratia Brasov si la tel. 0268475992 sau pe e-mail apdbv@brasovia.ro.
Cei admisi vor beneficia de instruire pentru activitatea pe care o vor desfasura in calitate de observatori, precum si de asistenta din partea coordonatorilor Asociatiei Pro Democratia in ziua de vot.
De asemenea, cetatenii care doresc sa sprijine financiar observarea alegerilor europarlamentare, au posibilitatea de a face o donatie in contul Asociatiei Pro Democratia Club Braºov RO 91 RNCB 0059 0154 1148 0001, deschis la BCR, sucursala Titulescu.
Daca pentru mandria de a fi observatori – multi oameni incapabili de alte realizari mai deosebite iubesc aceste momente care sa le gadile putin micutul lor orgoliu – brasovenii vor da buluc, m-as mira sa-i vad inghesuindu-se la sucursala Titulescu a BCR pentru donatii. Contul Pro Democratia mi se pare de vreo zece ori mai lung decat cifra de afaceri din buzunarele majoritatii brasovenilor. Dar mai stii?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.