Procurori brasoveni anchetati

Procurori brasoveni anchetati

0 185

Trei procurori brasoveni au intrat in colimatorul Parchetului General si acuma sunt anchetati ca fiind banuiti de oarece potlogarii.
Acuzele ar fi fals in declaratii si relatii nepotrivite.
Este vorba despre purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov, Ramona Diaconu, si despre procurorii Marian Drilea si Lucretia Coman.
In grup mai apare si procurorul bucurestean Bogdan Parlog, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 6.
Acestia sunt acuzati ca au incalcat Statutul Procurorilor, conform caruia nu au voie sa aiba legaturi cu servicii informative.
Conform NewsIn, dosarul celor patru a fost desprins din cel al sotului Ramonei Diaconu, ofiterul SRI Daniel Diaconu, care a fost trimis in judecata pentru fals in declaratii, ceea ce poate fi grav pentru soarta unuia sau altuia, favorizand astfel pe cel/cei in culpa.
Cum era de asteptat, purtatorul de cuvant al Parchetului Brasov, Ramona Diaconu, a declarat ca nu stie nimic de aceste acuzatii.
Pana la definitivarea anchetei, nu se poate spune daca a plouat cu adevarat sau s-a facut numai ca ploua. Cert este faptul ca nu iese fum fara foc, cu toate ca pot exista si focuri care sa nu scoata fum, ci doar anumite mirosuri ciudate.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.