Probleme in colaborarea RCS-RDS cu GSP TV si Intact/Antenei 1

Probleme in colaborarea RCS-RDS cu GSP TV si Intact/Antenei 1

0 182

Zilele trecute, s-a vorbit despre o sedinta care a avut loc la Intact/Antena cu privire la intreaga poveste. Conform unor surse din grupul mentionat, la mijloc se mai afla si o datorie pe care RCS-RDS o are catre grupul Voiculescu, legata de drepturile pentru meciuri. A mai contat si achizitia drepturilor pentru Primera Division la RCS-RDS si zvonurile ca aceasta companie ar intentiona sa-si lanseze un canal propriu de sport. Se vorbea chiar despre iesirea din emisie a GSP TV.
Grupul media Intact neaga, intr-un comunicat de presa remis vineri, zvonurile privind presupusa desfiintare a postului GSP TV si demisia directorului acestui post, Radu Naum. Zvonurile au fost alimentate in ultimele zile de lipsa unor informatii oficiale din partea Antenei 1 si RCS-RDS, care formeaza consortiul ce detine drepturile pentru Liga 1, consortiu in interiorul carora presa a scris ca exista neintelegeri privind continuarea colaborarii.

GSP TV nu se desfiinteaza – Radu Naum nu a demisionat
INTACT MEDIA GROUP precizeaza intr-un comunicat ca postul de sport GSP TV, care difuzeaza meciurile din Liga I, nu este in pericol de a fi desfiintat, iar directorul Radu Naum nu a demisionat.
Postul de sport GSP TV a fost special infiintat pentru telespectatorii iubitori ai tuturor sporturilor, iar programele sale vor respecta, in continuare, acest obiectiv.
Radu Naum, directorul Departamentului Sport ANTENA 1 si al GSP TV, neaga zvonurile care spun ca ar fi demisionat din functia pe care o detine. “Nu mi-am dat demisia. Acestea sunt speculatii pe marginea unui subiect „la moda” in ultimele zile, iar zvonurile sunt absolut nefondate”, declara Radu Naum.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.