Probleme cu contractul handbalistei Carmen Cartas

Probleme cu contractul handbalistei Carmen Cartas

0 1197

Oficialii hunedoreni au sustinut ca, din cauza imprumutului jucatoarei la Universitatea Cluj, contractul ei s-ar fi prelungit automat cu un sezon.

Desi a semnat pe doi ani cu formatia Corona Brasov, Carmen Cartas nu este inca sigura ca va putea juca in tricoul echipei de la poalele Tampei.
Oficialii gruparii Cetate Deva au depus un memoriu la Federatia Romana de Handbal prin care o reclama pe handbalista pentru ca nu s-a prezentat la antrenamente.
Se pare ca oficialii hunedoreni au sustinut ca din cauza imprumutului jucatoarei la Universitatea Cluj, contractul ei s-ar fi prelungit automat cu un sezon.
Comisia de Disciplina a FRH nu a luat o decizie finala si a cerut un punct de vedere din partea Comisiei Centrale de Competiţii in ceea ce priveste contractul sportivei.
Bogdan Munteanu, directorul sportiv al gruparii de la poalele Tampei, crede ca este vorba de rea-vointa din partea clubului din Deva si o facatura pentru a o impiedica pe Cartas sa joace in prima etapa dare este hotarat sa-i perfecteze handbalistei transferul la Corona Brasov.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.