„Probabil este ceva adevăr în scrisoarea lui Rudolph Giuliani”

„Probabil este ceva adevăr în scrisoarea lui Rudolph Giuliani”

1 174

Corupţia trebuie prevenită, indiferent că este vorba de România sau SUA, dar scrisoarea lui Giuliani a atins, se pare, un punct nevralgic. Probabil că este ceva adevăr acolo”, a conchis la Braşov consilierului newyorkez Joe Borelli

Este părerea consilierului newyorkez Joe Borelli, întrebat de jurnaliştii braşoveni despre scandalul momentului în România. Borelli a subliniat şi el că Giuliani, fost primar al New York-ului şi avocat al lui Donald Trump, nu a vorbit în calitate de oficial al statului american, ci de lobby-ist.
„Aş spune că Departamentul de Stat nu a ripostat vehement la scrisoarea lui Giuliani şi poate asta spune ceva. (…) Corupţia trebuie prevenită, indiferent că este vorba de România sau SUA, dar scrisoarea lui Giuliani a atins, se pare, un punct nevralgic. Probabil că este ceva adevăr acolo”, a conchis la Braşov consilierului newyorkez Joe Borelli.
Scrisoarea lui Rudolf Giuliani a încins scena politică în România. Liderii PSD au jubilat iniţial că epistola semnată de avocatul lui Trump venea mănuşă pe campania de luptă pe care coaliţia PSD-ALDE pretinde că o duce de doi ani împotriva statului paralel şi a protocoalelor încheiate de instituţii din sistemul judiciar cu SRI.

După ce Giuliani a fost nevoit să recunoască faptul că a fost plătit să semneze scrisoarea, incidentul pare a fi doar un nou episod într-o campania mai vastă de manipulare.

Vifor Rotar

COMENTARII

 1. Apropos: Dar D-voastra .ca un notoriu democrat :
  ce credeti despre Statul paralel?
  E o minciuna, nu-i asa ? Si „protocoalele” alea, erau bune, da ?
  Ca mai opreau „coropşăn”-nul ăla, de-a fost nevoie sa-l inventam
  pe Portocala, de la Unitatea de elita Ploiesti
  si pe eroina democratiei, D-na Codrutza!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.