Proba apararii se intoarce impotriva lui Cioaca

Proba apararii se intoarce impotriva lui Cioaca

0 121

In urma cu cateva zile, avocatul lui Cristian Cioaca a prezentat anchetatorilor un DVD cu filmul „Fracture”, filmul preferat al Elodiei Ghinescu. Avocatul considera ca, inspirandu-se din acest film, Elodia Ghinescu si-a inscenat uciderea, urmarind sa se razbune pe sotul ei, care dorea divortul.


??????????? Aceasta actiune pare insa sa nu aiba efectul scontat, deoarece, in urma vizionarii filmului, anchetatorii au ajuns sa-si puna mai multe semne de intrebare. Actiunea filmului, pe scurt: un barbat isi omoara sotia infidela, impuscand-o in cap. Apoi, el sterge urmele, ascunde arma, arde hainele patate cu sangele victimei, pentru ca, dupa aceea, sa-i invarta pe degete pe anchetatori. Desi prin aceasta proba se dorea a se oferi un profil psihologic al Elodiei Ghinescu, proba sprijina mai mult varianta procurorilor, aceea ca Cioaca si-a ucis sotia.


??????????? Altfel, in timp ce cadavrul Elodiei Ghinescu este cautat in continuare de scafandri in lacurile din imprejurimile Brasovului, Cristian Cioaca va fi audiat din nou de catre anchetatori. Desi se afla in concediu medical, politistul va trebui sa raspunda unui nou tir de intrebari ale oamenilor legii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.