PRM si PSD vor recurge la mitinguri comune

PRM si PSD vor recurge la mitinguri comune

0 158

Ajunsi cu totii in Opozitie, dusmanii de moarte dinainte de 2004 au devenit prieteni apropiati. O data ce PSD a parasit Puterea, un aliat de nadejde se dovedeste a fi PRM-ul, mai ales acum cand unicul scop al celor doua partide este demiterea lui Traian Basescu.


Chiar daca, si unii, si ceilalti anuntau, la un moment dat, ca nu vor recurge la mitinguri, se parte ca alta vrinta mai buna nu exista. De aceea, PRM s-a hotarat sa organizeze impreuna cu PSD o serie de mitinguri in Capitala si restul tarii pentru a mobiliza populatia sa se prezinte la referendum si sa voteze pentru demiterea din functia de presedinte a lui Basescu.


Potrivit presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, decizia a fost luata in cursul zilei de joi, dupa o discutie telefonica cu liderul social-democrat Mircea Geoana. C.V. Tudor a precizat ca mitingurile respective nu vor fi „anti-Basescu”. :Nu lovesc in cadavre politice, dar trebuie sa chemam lumea la vot”, a spus liderul PRM.


Se pare ca traian Basescu nu este singurul politician care se razgandeste la fiecare cinci muncite, cum spunea Tariceanu. Vadim a explicat ca motivul pentru care PRM a revenit asupra deciziei initiale de a nu organiza si de a nu participa la mitinguri in perioada pre-referendum este ca „se simtea o amortire a spiritului public”.


Liderul PRM a anuntat ca primul miting comun PSD-PRM va avea loc la Constanta, insa el nu va participa. C.V. Tudor a spus ca singura manifestatie la care va participa va fi cea pe care PRM o va organiza in Capitala, fara sa precizeze ziua in care acesta va avea loc.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.