PRM, PC si PNG-CD nu au atins pragul

PRM, PC si PNG-CD nu au atins pragul

0 120

Marii perdanti ai euro-alegerilor pot fi considerati PRM (3,4%) si PNG-CD (4,6%), care nu au reusit sa-si convinga electoratul prin mesajele extremiste ale lui Vadim, respectiv, prin recompensele materiale promise de Becali inainte de vot.


Partidul Conservator a aratat inca o data ca prezenta sa in parlament se datoreaza doar „remorcarii” de care a avut parte din partea PSD.


Daca Gigi Becali si Dan Voiculescu nu au iesit inca pentru a da declaratii, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ca va demisiona din Parlamentul Romaniei, deoarece a fost „furat” la alegerile europarlamentare. CV Tudor a anuntat ca va convoca un Congres extraordinar al partidului, in care le va cere tuturor parlamentarilor PRM sa ii urmeze gestul. In cazul in care acestia se vor conforma, parlamentul va avea mai putin cu 50 de parlamentari. Pentru cei care nu doresc sa urmeze exemplul sefului de partid, Vadim a anuntat ca vor fi obligati sa treaca ca independenti, deoarece partidul pe care il conduce le va retrage sprijinul politic.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.