Privilegio Brasov – apartamente rezidentiale in vremuri de criza

Privilegio Brasov – apartamente rezidentiale in vremuri de criza

0 146

Brasovul este in aceasta perioada tot mai interesant pentru dezvoltatorii imobiliari romani si nu numai. Printre acesti dezvoltatori este si grupul spaniol Volumetric care doreste sa investeasca in tara noastra, la Brasov, in zona Spitalului Judetean.
Denumit Privilegio, proiectul Volumetric va fi finantat in proportie de 40% de catre firma spaniola, pentru restul de suma purtandu-se discutii avansate pentru o finantare, pe care acesta considera ca o vor primi cu siguranta.
Proiectul rezidential Privilegio Brasov are urmatoarele date tehnice pana in prezent: 156 de apartamente (in total 36 de tipuri), 1.500 mp de spatii comerciale, 3.900 mp-suprafata terenului, totul insumand o valoare totala de 24 mil. Euro. Desi piata imobiliara din Brasov este intr-o situatie tot mai dificila, dezvoltatorii spanioli si-au argumentat investitita spunand ca mai multi factori obiectivi fac oportuna aceasta investitie acum: de la scaderea costurilor de constructie, la faptul ca proiectul este amplasat in apropiere de Centrul Civic al Brasovului, o zona in care nu exista alte proiecte noi si in care oferta de locuinte este in general restransa. Iar pentru a-si atrage potentialii clienti, reprezentantii Volumetri au anuntat ca au gasit si o solutie originala: modalitatea de plata – 15% avans si restul la finalizare – dar si o pracatica de marketing mai neobisnuita: un card de fidelitate, prin care orice client al companiei primeste discount-uri la companiile partenere, care pana la aceasta ora sunt Mobexpert si Domo.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.