Prințul Charles mai are un fiu secret care ar putea ajunge pe...

Prințul Charles mai are un fiu secret care ar putea ajunge pe tronul Marii Britanii

0 129

Șoc la palatul Buckingham. O revistă americană susține că prințul Charles mai are un fiu secret care ar puta să ajungă pe tronul britanic. Regina, prințul William și Harry sunt șocați de această veste.  Potrivit revistei Globe, prințul Charles ar avea un fiu cu o femeie din Canada, însă Palatul  Buckingham nu a făcut nicio declarație 

Camilla Parker nu a fost singura amantă a prințului, pe vremea când acesta a fost căsătorit cu prințesa DianaPrințul Charles a mai avut, în 1975,  o idilă ce a durat aproape două decenii, cu canadianca Janet Jenkins, angajată a consulatului britanic din Montreal.

În 1984, canadianca a născut un băiețel, Jason, care seamănă perfect cu prințul Charles. „Am fost iubită prințului Charles timp de 16 ani.
Am avut o relație lungă și la distanță… însă când ne vedeam hainele zburau de pe noi și le lăsam acolo unde cădeau.
Pe vremea aceea, niciunul nu foloseam metode de protecție. Niciunul nu ne-am gândit să ne protejăm”, a declarat Janet pentru jurnaliștii de la Globe.

Ultima noapte de dragoste dintre ei s-a petrecut în iulie 1992.N-o fi avut vreo aventura si la Viscri?

Șoc la palatul Buckingham! Prințul Charles mai are un fiu secret care ar putea ajunge pe tronul Marii Britanii

Janet are acum 71 de ani și trăiește la Toronto, însă aceasta a precizat că a participat chiar la nunta lui Charles cu Diana în 1971, dar ea a continuat să se vadă cu Charles, spunând că ultima noapte de dragoste dintre ei s-a petrecut în iulie 1992, când prințul a invitat-o la casa familiei regale Highgrove din Gloucestershire, într-un weekend.
Cu toate acestea, femeia a refuzat să vorbească despre fiul ei și al lui Charles, Jason, spunând doar: „Nu e treaba nimănui, e doar a mea’.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.