„Printul asfaltului” se disculpa ca are vreo legatura cu vila lui Scripcaru

„Printul asfaltului” se disculpa ca are vreo legatura cu vila lui Scripcaru

0 85

Printul asfaltului din Ardeal, Marcel Butuza, a sustinut azi, intr-o conferinta de presa ca vila primarului Brasovului a fost construita cu materiale de la… gestionari sau vreun sofer de la fima a carui patron este, Vectra Service SRL. Patronul firmei Vectra din Brasov, sponsor al campaniei elecorale a PD Brasov si a carei cifra de afaceri s-a triplat in ultimii doi ani, a concesionat pe opt ani de zile reparatiile din municipiul Brasov. Marcel Butuza, supranumit ,,printul asfaltului”, a sustinut? intr-o conferinta de presa, ca acuzatiile jurnalistilor referitor la faptul ca detine monopolul asfaltarilor din oras datorita relatiilor stanse pe care le are cu primarul PD George Scripcaru sunt false. „Firma pe care o conduc are cele mai bune preturi. Firma Vectra poate avea oriunde lucrari. Daca un lider politic a comandat o masina de beton sau nisip, noi nu am refuzat pe nimeni. Bineinteles, contra cost.? Nu am cunostiinta de vreo comanda de materiale la casa primariala. La vila primarului s-au dus materiale doar daca primarul s-a inteles cu vreun gestionar sau sofer de la noi ca sa nu platesca”, a declarat Butuza, vadit deranjat de unele articole aparute in media cantrala, referitoare la firma sa si arpopierea acesteia fata de afacerile Primariei.


Patronul Vectra s-a aratata ofuscat pe faptul ca in conferinta sa de presa, primarul Brasovului, George Scripcaru a sutinut:: ,,I-am sugerat lui Marcel Butuza sa aiba o conferinta de presa pentru a raspunde unor chestiuni al unor laturi angajate de niste scule politice”. El a


a declarat ca nu este la comanda lui Scripcaru si nici invers nu ar corect. „Fiecare este liber sa declare orice. Recunosc ca m-a certat uneori ca nu suntem in termen, dar poate ca primarul le stie pe toate”, a? replicat Butuza.


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.