Primul tractor pedelist

Primul tractor pedelist

0 177

Ca intr-un grup de maimute bine strunit de maimutoiul-sef, pedelistii reactioneaza prompt la fiecare partz tras de Basescu si se inghesuie sa-l miroasa, fara sa tina cont ca nu toti in tara asta sunt mai limitati ca ei in gandire si ca majoritatea a trecut de faza ciclului primar. In gandirea lor limitata, pedelistii au impresia ca au descoperit groapa cu nisip si cu totii trebuie sa dam buzna acolo ca sa ne jucam de-a existenta, sub directa lor supraveghere. Astfel apar programe fanteziste gen „Prima casa”, irealizabile practic la scara mare, dar sunand imbietor ca vorbele curvelor din bazar.
Caci dupa pachetele cu prafuri de tampire etichetate „Prima casa” si „Primul siloz”, la orizont se arata si cel intitulat „Primul tractor”, asta ca urmare a plimbarii electorale prin Brasov a sefului statului, Traian Basescu.
Ideea lansata de presedintele Traian Basescu zilele trecute, cu ocazia vizitei efectuate la uzina Roman, cea de a pune bazele, la nivel national, a unui Program guvernamental intitulat „Primul Tractor”, a gasit deja raspuns in randurile maimutelor portocalii ale PD-L, cu toate ca partzul basescian amestecat cu gazele de esapament ale primului tractor calarit de Presedinte in timpul vizitei a facut sa cada multora parul din nas.

Astfel, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul Gheorghe Ialomitianu a declarat ca au si inceput primele demersuri pentru elaborarea unui asemenea program.
„Ar fi oportun pentru cetatenii tarii o astfel de initiativa. Dupa programele (falimentare, o dovedeste practica, n.a.) „Prima casa”, „Primul siloz” ar fi oportun si unul privind ajutorarea producatorilor sa-si achizitioneze tractoare. Cererile la nivel national de astfel de utilaje se ridica la peste 4.000. In plus, implementarea unui astfel de proiect ar crea sute de locuri de munca, fapt la care s-ar adauga revigorarea agriculturii”, a spus Ialomitianu.
Este ciudat acest vopsit al gardului, cand se stie ca numarul acestor prime case, de la lansarea programului, nu stiu se depaseasca 200, la cata omenire are, in Romania, nevoie de o locuinta, iar primele silozuri stau goale, taranilor neconvenindu-le conditiile de adapostire a recoltelor proprii, atat cat s-au facut anul acesta, in hambarele unui stat condus, in parte, de oameni cu buca dreapta a fundului zugravita in vestitul portocaliu de Cotroceni.
Pe cand programele „Prima oaie”, „Primul clop”, „Primii gaci” sau „Prima bundita”? Ca se termina timpul pana la alegeri si PD-L-ul mai are in stoc mult praf de intoxicat opinia.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.