Primul presedinte roman al AIESEC

Primul presedinte roman al AIESEC

0 125

Una dintre cele mai mari organizatii de tineret din lume are ca presedinte un roman. Gabriela Albescu a fost desemnata presedintele Asociatiei Internationale a Studentilor in Stiinte Economice si Comerciale. Gabriela este primul roman care ocupa aceasta pozitie, in istoria celor 59 de ani ai organizatiei.


Gabriela Albescu are 24 de ani si este absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Ea va coordona timp de un an o retea formata din 22 de mii de membri, prezenta in peste 800 de universitati.


Asociatia Internationala a Studentilor in Stiinte Economice si Comerciale este un proiect international dedicat tinerilor care vor sa devina lideri.


?


AIESEC Romania


AIESEC Romania s-a nascut in Bucuresti in martie 1990 cu ajutorul unei delegati din partea AIESEC Austria. In Romania la ora actuala exista 12 comitete locale AIESEC situate in Brasov, Bucuresti, Constanta, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Timisoara si Targu-Mures. Din asociatie fac parte studenti si proaspat absolventi interesati de economie si management.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.