Primul meci, prima remiza pentru FC Brasov

Primul meci, prima remiza pentru FC Brasov

0 91
FC Brasov a terminat la egalitate, 0-0, primul meci al anului 2013. Disputat in Antalya, in cantonamentul pe care echipa noastra il intreprinde pe taram turcesc, meciul contra belarusilor de la Dnepr Mogliev a fost dominat de la un capat la altul de echipa condusa de pe banca tehnica de Adrian Szabo.
In prima repriza "stegarii" au fost foarte aproape de gol in doua randuri, prin Nuno Viveiros si Ricardo Machado, ultimul trimitand mingea in bara dupa o lovitura de colt. Szabo a folosit in aceasta partida cate o echipa pentru fiecare din cele doua reprize, iar jucatorii aflati pe teren in actul secund au avut posibilitatea de a marca de trei ori.
Prima data Batin a ratat executia dupa o patrundere impetuoasa in careu pe partea stanga, apoi, sutul napraznic al lui Iulian Popa de la marginea careului mare a trecut putin pe langa poarta, pentru ca, la o faza prelungita de atac a brasovenilor, portarul advers sa retina mingea trimisa cu capul de Cristi Munteanu dupa o centrare de pe partea dreapta a lui Velayos.
"Consider ca a fost un test util pentru momentul in care ne aflam noi cu pregatirea si sper ca de la meci la meci sa crestem in joc pentru ca la ora reinceperii campionatului sa fim in cea mai buna forma fizica si sportiva", a declarat antrenorul Adrian Szabo dupa acest prim meci.
FC Brasov (repriza I): Mutu – Vagner, Machado, Oltean, Cr. Ionescu – Viveiros, Iakab, Madeira, Tatar – Buga, Danquah (min.30, Paun).
FC Brasov (repriza a II-a): Marinescu – Velayos, Barbu, C. Munteanu, Dumbrava – Enceanu, Moraru, Dias, I. Popa – Paun (min.60, Guclu), Batin. A mai intrat Andrei.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.