Sâmbătă, 12 septembrie, va fi o zi de referinţă pentru sportul braşovean. Aceasta, deoarece Bazinul Olimpic va găzdui primul meci internaţional de polo, desfăşurat vreodată la poalele Tâmpei. Partida este prilejuită de vizita unei echipe din italia, participantă în Liga Campionilor. Este vorba despre Sport Management Verona, o echipă de prestigiu din Italia, care a ocupat locul III, în puternicul campionat din Peninsulă şi care a răspuns invitaţiei Sportului Studenţesc Corona, pentru a efectua antrenamente comune la Braşov şi a desfăşura un meci amical, sâmbătă, de la ora 20,30. Partida va fi precedată de prezentarea lotului echipei Sportul Studenţesc Corona, pentru viitoarea ediţie a Superiligii Naţionale de polo, dar şi de o demonstraţie a unei echipe de înot sincron, din Tg. Mureş.

,,Doresc să le mulţumesc celor de la Verona, că au acceptat invitaţia noastră. Sper să fie nişte antrenamente bune pentru ambele echipe, să ne ridicăm la valoarea lor, chiar dacă nivelul campionatului Italian este mult mai mare decât al nostru. O să vedem din meciul pe care îl vom juca pe unde suntem noi, comparativ cu ei”, a declarat Aurelian Georgescu, antrenorul echipei Sportul Studenţesc Corona (foto centru)

Gianni Averaimo (foto dreapta), manager Sport Management Verona : ,,Am răspuns invitaţiei cu plăcere, din două motive. În primul rând, pentru că am primit invitaţia de la un vechi prieten şi adversar, antrenorul Aurelian Georgescu, un profesionist în domeniu, apoi, pentru că am trecut de primul tur al Cupei Campionilor şi trebuie să ne pregătim, pentru următoarele meciuri. Va fi un bun test şi nişte antrenamente bune, iar publicul, care este amator de polo în România, va avea ce să vadă. Sperăm să iniţiem astfel o bună colaborare sportivă, între cele două cluburi

Luigi Decantis (foto stânga), manager organizatoric Sport Management Verona : ,,Mulţumim echipei româneşti, că ne-a invitat. Echipa noastră a ocupat locul trei în campionat, aşa încât cred că acest test va fi util, pentru că în Italia nicio echipă nu a început încă pregătirile. Echipa este întinerită, cu jucători în vizorul echipei naţionale, aşa încât va fi o bună ocazie să-i vedem la lucru”.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.