Primul magazin cu produse confectionate de persoane cu dizabilitati

Primul magazin cu produse confectionate de persoane cu dizabilitati

0 343

La Brasov a fost deschis primul magazin din tara ale carui produse sunt realizate de persoane cu dizabilitati. Magazinul se numeste „TenSensen” si a fost deschis de Asociatia Integra. Persoane cu dizabilitati, copii din centrele de plasament, dar si femei singure sunt confectionarii majoritatii produselor.


Persoane din 10 judete ale tarii au confectionat pentru acest magazin produse unicat sau de serie mica, lucrate manual, cum ar fi mobilier pictat, tapiserii, decoratiuni de brad, suporturi sculptate pentru lumanari, suporturi pentru servetele, obiecte de decor sau diverse jucarii.


Un avantaj al celor care au creat aceste produse este plata anterioara expunerii lor in magazin, eliminandu-se astfel riscul ca aceste persoane cu dizabilitati sa fie pacalite de diversi intermediari.


In curand, produsele vor putea fi achizitionate si pe Internet, Asociatia Integra intentionand sa realizeze si un magazin virtual pe site-ul www.tensenses.ro

Asociatia Integra este in Romania de sase ani, iar la Brasov de patru ani, scopul acesteia fiind acordarea de ajutor pentru cei care nu au nici un sprijin.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.