Primul magazin Billa la Brasov

Primul magazin Billa la Brasov

0 76

Joi, 23 septembrie, BILLA Romania va deschide prima sa filiala din orasul Brasov. Acest nou supermagazin inseamna pentru BILLA un total de 53 de unitati operate in Romania.
Magazinul din Brasov este situat pe strada Zorilor nr. 4 si are o suprafata de vanzare de 500 metri patrati.
Noul supermarket va pune la dispozitia clientilor sai peste 5000 de articole. Cei care aleg sa cumpere de la BILLA se vor putea bucura de un vast sortiment de legume si fructe, de produse de patiserie, preparate si semipreparate de la vitrina cu servire asistata a raionului Delicatese.
In plus, in noul supermarket BILLA din Brasov clientii se vor putea bucura de un sortiment foarte variat de carne proaspata, transata in filiala, cu o calitate controlata de medicii veterinari, intotdeauna la preturi avantajoase.
Odata cu deschiderea primului supermagazin BILLA, brasovenii vor face cunostinta cu programul permanent de reduceri De 3X Mai Ieftin, care presupune trei componente importante. Astfel, Pret Minimal, include toate produsele din brandurile proprii Clever (produse alimentare si de uz casnic) si My (articole cosmetice), Billa Plus ofera preturi mai mici pentru achizitionarea unui numar mai mare de produse de acelasi fel, iar Promotii include o gama variata de produse diferite in fiecare saptamana.
„Brasovul era de mai multa vreme pe harta BILLA Romania si suntem fericiti ca am reusit sa ne extindem reteaua si in acest oras. Suntem convinsi ca produsele proaspete si de calitate si preturile accesibile ii vor convinge pe brasoveni si ca BILLA se va trasnforma intr-o destinatie permanenta de cumparaturi”, a declarat Sabin Fane, director de marketing al BILLA Romania.
Deschiderea supermarketului BILLA din Brasov va avea loc la ora 8:00 si va fi sarbatorita cu oferte si promotii speciale. Astfel, primii 500 de clienti care achizitioneaza produse cu o valoare de cel putin 50 lei, vor primi cate un voucher de 10 lei cadou.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.