Primul Ghiozdan la Primul Clopoțel a ajuns chiar și la elevi

Primul Ghiozdan la Primul Clopoțel a ajuns chiar și la elevi

0 31

Viceprimarul liberal Sebastian Rusu a reiterat necesitatea Programului Primul Ghiozdan pentru elevi, program inițiat de Primăria Brașov incă de pe vremea fostului primar George Scripcaru. In special elevii care provin din familii nevoiașe au cea mai mare nevoie de asemenea facilități, știut fiind că ustensilele necesare unui elev in momentul inceperii anului școlar sunt deosebit de costisitoare pentru părinții care nu dispun de sumele necesare.
,,Primul ghiozdan a ajuns la Școala nr. 19. Și de această școală sunt foarte atașat, pentru că și acolo am fost în Consiliul de administrație, în calitate de consilier local, fiind cel care s-a implicat în proiectul de mansardare inițială, care apoi s-a transformat într-un etaj. Astfel, Școala 19 are un etaj în plus și, automat, dispune de posibilitatea de a școlariza mai mulți copii din #Brașov. Totul este modernizat, totul este nou.

Le-am oferit copiilor „Primul ghiozdan”, un proiect al nostrul, al liberalilor, un proiect pe care l-am inițiat și pus în practică acum 11 ani. Proiectul continuă și este pus în aplicare și astăzi, adresându-li-se micuților din clasa pregătitoare,” a postat Sebastian Rusu pe contul său de socializare.
Intrebarea nostră ar fi dacă și Programul Cornul și Laptele, desfășurat de Primărie in acest an, a funcționat la parametrii descriși in lege.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.