Primul Centru de Informare Turistica din Tara Fagarasului

Primul Centru de Informare Turistica din Tara Fagarasului

0 72

Ieri, a fost inaugurat primul Centru de Informare Turistica din Tara Fagarasului, in cadrul programului Consiliului Judetean Brasov pentru dezvoltarea si promovarea turismului brasovean.


Sediul Centrului inaugurat miercuri se afla in sediul Casei Municipale de Cultura Fagaras si a fost inaugurat de presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, impreuna cu primarul din Fagaras, Ioan Barbuti. La eveniment au fost prezenti mai multi consilieri judeteani, locali, precum si primari din Tara Fagarasului.


?„Centrul face parte din programul nostru, care are ca obiectiv ca Brasovul sa ajunga primul judet turistic din Europa, prin transformarea lui intr-o industrie. Exista in Fagaras foarte multe monumente de o valoare istorica inestimabila, cum ar fi Cetatea Fagarasului. De asemenea, exista posibilitatea amenajarii domeniului schiabil la o altitudine mai mare in Muntii Fagaras, fapt ce ar reprezenta o imensa atractie turistica”, a declarat Cancescu.


Centrul va deservi operatori si turisti care doresc sa afle amanunte despre atractiile pe care le ofera Tara Fagarasului.


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.