Primul Blackberry Romanesc se fabrica la Brasov

Primul Blackberry Romanesc se fabrica la Brasov

0 115

Visual Fan, companie brasoveana care comercializeaza sub brandul propriu Allview diverse produse electronice, a anuntat disponibilitatea primului telefon mobil propriu care se poate conecta la retele mobile 3G si la retele Wi-Fi – proiect anuntat de companie la inceputul acestui an.
Telefonul, care se aseamana cu un Blackberry, poate functiona simultan cu doua cartele sim, si costa aproximativ 519 lei, potrivit reprezentantilor companiei.
Telefonul, denumit Allview Q1 G3T, permite receptionare de mesaje e-mail printr-o aplicatie care, potrivit companiei, permite reducerea volumului de date transferat pe mobil, potrivit Ziarului Financiar.
Telefonul are o baterie care rezista pana la 110 ore (2G), 80 ore (3G) in regim de asteptare si 250 min. (2G), 150 min. (3G), in regim de convorbire. In plus, telefonul poate reda muzica timp de 8 ore la difuzor si 15 ore la casti.
Allview Q1 G3T se gaseste la vanzare in Selgros Cash&Carry si in retelele de magazine de specialitate din tara la un pret de 519 lei, informeaza ziarul Capital.
Mobilul permite deschiderea atasamentelor .pdf, .zip si .rar, documentelor de tip imagine sau video si tuturor fisierelor din suita Office, inclusiv Microsoft Office 2007.
Compania urmeaza sa lanseze pe piata si o tableta cu sistemul de operare Google Android.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.