Primii cumparatori Iphone din Romania

Primii cumparatori Iphone din Romania

0 139

Ultima inventie a mileniului III, IPhone-ul a intrat in sfarsit si pe piata din Romania.
In noaptea de 21 august spre 22 august, acest produs a fost lansat pe piata autohtona simultan in mai multe orase importante din tara: Cluj, Bucuresti, Iasi, Brasov, Timisoara si Constanta.
La miezul noptii, 19 cumparatori care facusera pre-comanda au cumparat telefonul din Cluj. Multi impatimiti IT si nu numai s-au strans curiosi, vrand fie sa cumpere noul telefon Apple, fie doar sa il vada sau sa fie prezente la eveniment.
„Stocul de Iphone-uri este suficient pentru toti clientii posibili pe o perioada greu de determinat. Lansarea este o premiera in Europa de Est alaturi de Polonia, datorita negocierilor dintre France Telecom, proprietarul Orange Romania, cu firma producatoare Apple. In Romania s-au strans deja in jur de 1.200 de precumparatori pe internet, care pot primi produsul prin curierat imediat ce vor efectua plata”, a declarat managerul magazinului Orange, Dan Perta.
„Iphone isi merita toti banii, avand in vedere ca firma Apple este in concurenta cu Microsoft si mai ales pentru functiile pe care le are, ceea ce il face mai mult decat un simplu telefon. Eu mi l-as dori, pentru ca e la moda, dar nu as da atatia bani pe el. La liber e 609 euro in Romania, pe cand in Italia e aproximativ 300 de euro”, a declarat unul dintre tinerii clujeni prezenti la eveniment, citat de cotidianul Clujeanul.ro.
Acest telefon este pe cale de a deveni forte repede dintr-o singura fita o adevarata necesitate: „Mi-l cumpar pentru ca mi-l doresc. Nu reprezinta nimic foarte special. Il astept de o luna, de cand am aflat de lansare. Ma atrage design-ul, multifunctionalitatea, dar mai ales ca pot naviga pe internet cu el”, a declarat un adolescent, printre primii cumparatori IPhone din Romania.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.