Primele falsuri in afacerea Udrea

Primele falsuri in afacerea Udrea

0 168

In urma studierii unor documente atribuite Elenei Udrea s-a constatat ca acestea poarta semnaturi diferite, potrivit expertizei unui grafolog. Chiar daca si un simplu privitor isi putea da seama de falsuri, s-a cerut si parerea unui specialist, care a confirmat neconcordante, urmand a se stabili posibila culpa la acest fals.
Astfel, se poate spune ca Elena Udrea a semnat cu mana altcuiva. Documente atribuite democrat-liberalei poarta semnaturi diferite si este interesant de vazut daca acest lucru s-a petrecut numai in cazul declaratiilor de interese si avere sau metoda era folosita in stil mare si la intocmirea si parafarea actelor ministeriale In acest caz, ea ar trebui sa zboare din minister pe scara de urgente din doua motive: ori a facut acest lucru de buna voie si din anumite interese, ori, daca nu a stiut, asta ar insemna neglijenta in serviciu, si, raportat numai la sumele descoperite pana acuma, gravitatea faptei cere demiterea, pe linie administrativa, cu cercetari si dosar penal in continuare.
Intr-o emisiune televizata, un expert grafolog a facut o analiza a semnaturilor care apar pe documente parafate de ministrul Turismului.
Sub protecþia anonimatului, expertul a analizat documentele si iata ce a reiesit:
Documentele datate 10.06.2009 (declaratia de avere) si 12.06.2009 (declaratie de avere) au fost completate de una si aceeasi persoana
Documentul datat 7.11.2005 (declaratie de avere) foarte probabil nu a fost completat de aceeasi persoana care a completat documentele din 10.06.2009 ºi 12.06.2009
Documentul datat 10.06.2009 (declaraþia de avere) a fost semnat de catre acceasi persoana care a semnat documentul din 25.05.2009 (semnatura Elenei Udrea in cartea de onoare a Bursei de Valori Bucuresti)
Documentele datate 10.06.2009 (declaratia de avere) si 12.06.2009 (declaratia de avere) nu prezinta aceleasi caracteristici grafice generale si speciale
Semnatura aplicata la pozitia angajator de pe documentul prezentat in fotocopie nedatat nu prezinta aceleasi caracteristici grafice generale si speciale cu ale celorlalte semnaturi prezentate, respectiv cele aplicate pe documetele din 25.05.2009, 10.06.2009 si 12.06.2009

Oare nu cumva acesta este unul din varfurile aisbergului de care pomenea la un moment dat presedintele Basescu? Ar fi interesant de vazut cam pana unde este lasata Comisia de ancheta sa coboare sub apa, ca sa masoare cat de mare este acest aisberg numit Elena Udrea.
Iar afirmatiile Elenei Udrea si ale altor pedelisti de frunte si plini de tupeu sunt reale: acest caz este unul politic, facandu-se si curatenie pe langa el. Iar metoda este cea folosita, prima data postrevolutionar, de insusi Traian Basescu, in acest sens sa ne aducem aminte de cazul termopanelor nastasiene, cu toate urmarile. Si, fara sa-l simpatizez pe Adrian Nastase, ma gandesc ca Basescu l-a faultatperfid. Ce, presedintele are sticla normala pe la casele sale? Poate Nastase a vrut termopan din China care, intr-o anumita pozitie, ii permite sa vada Marele Zid Chinezesc, ce este atatde groaznic in comparatie cu ce s-a dovedit la ministresele pedeliste si ce s-ar parea ca urmeaza sa mai iasa la iveala.
In politica pare sa fie ca la razboi: a aparut tancul, s-a gasit arma antitanc, au aparut rachetele, s-a inventat antiracheta.
Pacat insa ca toate razboaiele, si cele armate, si cele politice se duc pe spinarea poporului, actualmente fiind mai necesara ca oricand o perioada de pace. Sa speram ca va fi obtinuta dupa prezidentiale, si aici ma gandesc la indepartarea pedelistilor din viata politica a tarii, dupa care si din cea economica.

Dan Bota.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.