Primele brand-uri de fast food din mall-ul sibian Trident

Primele brand-uri de fast food din mall-ul sibian Trident

0 133

Primele marci care si-au anuntat prezenta in cel mai nou mall sibian – Trident, langa Aeroport, sunt Broaster Chicken si Daylight Donuts.
In Trident Shopping Center, preconizat a se deschide la inceputul lunii decembrie, vor sosi prima data americanii de la Broaster Chicken si Daylight Donuts. Firmele – prima un fast-food bazat pe carne de pui, iar a doua, o patiserie care produce mai ales celebrele gogosi americane – apartin aceluiasi trust si sunt pe piata romaneasca inca din 1998, avand deschise restaurante in Bucuresti, Brasov si Galati.
Potrivit Observatoiredelafranchaise.ro, Daylight Donuts a fost fondata, in 1954 de Tommy si Lucille Day in Tulsa, Oklahoma. Cei doi au lansat amestecul pentru gogosi ce a consacrat acest nume. Numele este o alaturare a numelui celor care au lansat afacerea, Day si a cuvantului „light”, potrivit pentru a descrie textura si gustul produselor Daylight Donuts.
Conceptul Daylight a patruns pe piata romaneasca in august 1998, cand Societatea Chirila Prod Com SRL a cumparat licenta de fabricatie a celebrelor donuts. In 1999, aceeasi societate a introdus pe piata romaneasca si produsele Broaster Chicken.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.