Primavara poetilor

Primavara poetilor

0 95

In cadrul celei de-a IV-a editii a Festivalului „Primavara poetilor/Le printemps des poetes”, care se va desfasura anul acesta in perioada 10-16 martie 2oo8, Asociatia „Libris Cultural” Brasov organizeaza un Concurs de Poezie Contemporana. Initiativa asociatiei brasovene vine din dorinta de a stimula creatia poetica a tinerilor si de a sprijini debutul editorial al unor poeti in vederea editarii unui volum de poezie. In cadrul concursului, Asociatia „Libris” Brasov va acorda trei premii: – Premiul I – 150 lei, constand in carti si albume muzicale, Premiul II – 100 lei, constand in carti si albume muzicale, Premiul III – 70 lei, constand in carti si albume muzicale.


Poeziile selectate de juriu vor fi publicate in suplimentul cotidianului „Gazeta de Transilvania”, „Foaie pentru Minte, Inima si Literatura”.


Concursul se adreseaza elevilor din ciclul gimnazial sau liceal. Participantii la concurs trebuie sa trimita pe adresa „Gazetei de Transilvania” un grupaj de minim cinci si maxim zece poezii tehnoredactate, intr-un plic de format A4, pe care vor mentiona „Pentru concursul Primavara poetilor/Le printemps des poètes”. Data limita este 5 martie 2008. Plicul va trebui sa contina un CV al concuentului, care va cuprinde: nume, prenume si date de contact, data si locul nasterii, studii, premii, distinctii, activitate culturala, literara, d. un crez poetic de maxim zece rinduri, e. o fotografie.


Festivitatea de premiere va avea loc la Libraria „St. O. Iosif”, in data de 15.03.2008, ora 13.00.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.