PRIMAVARA ARABA SAU NOAPTEA MINTII …OCCIDENTULUI?

PRIMAVARA ARABA SAU NOAPTEA MINTII …OCCIDENTULUI?

0 471
Transcrierea ,INTR-UN IMPOTAN ZIAR BRITANIC a unor conversații telefonice dintre fostul lider libian Muammar Gaddafi și ex premierul britanic Tony Blair scoate la lumină avertismentul profetic lansat de colonel, dar ignorat de liderii europeni.
Ziarul The Telegraph susține că aceste convorbiri telefonice au pornit de la Londra, deci Blair a fost cel care l-a sunat pe Gaddafi. Iar motivul ar fi fost negocierea exilului liderului de la Tripoli.
 „Traznitul” colonelul libian îl avertiza pe Blair, în timpul unei discuții telefonice, din februarie 2011, că jihadiștii vor ataca Europa dacă regimul său se va prăbuși. Profeția lui Gaddafi,  a fost făcută în contextul în care Libia era la un pas de  războiul civil, sprijinit de Occident, care a dus la răsturnarea de la putere a lui Gaddafi. Și, ulterior, la ascensiunea galopanta a ISIS pana in Siria si IraK.Gaddafi
Într-un prim telefon, Gaddafi spunea: „Ei (jihadiștii) vor să controleze toata  Mediterana și apoi vor ataca cu teroristi Europa”.
Apoi a avertizat că în interiorul Libiei se află mai multe „celule adormite”, similare celor din SUA înainte de atentatul de la 11 septembrie. Și a lansat un semnal de alarmă către toți europenii: „Este jihad. Au arme și terorizează lumea pe străzi”.
O a doua conversație telefonică, la doar cîteva ore, în aceeași zi, conținea un mesaj similar: „Va trebui să înarmez oamenii și să îi pregătesc de luptă. Libienii vor muri, Mediterana, Europa și întreaga lume vor avea de suferit. Aceste grupări armate se folosesc de situația din Libia pentru a-și justifica lupta, iar noi trebuie să luptăm împotriva lor”.
The Telegraph susține că aceste convorbiri telefonice au pornit de la Londra, deci Blair a fost cel care l-a sunat pe Gaddafi. Iar motivul ar fi fost negocierea exilului liderului de la Tripoli.
executiiEste clar însă că avertismentele lui Gaddafi au fost ignorate de șeful guvernului de la Londra. După doar trei săptămâni de la aceste discuții telefonice, o coaliție a NATO, cu participarea directă a Marii Britanii și condusă de Franța, a început bombardarea Libiei lui Gaddafi.
La distanță de cinci ani, Libia este o ruina, Siria, Libia, Iordania  si Irak, niste ruine, unde numarul mortilor depaseste 250.000 !
Practic,„primavara araba” initiata si sustinuta de Occident, in frunte cu SUA a devastat si terorizeaza in continuare un sfert de planeta, cu mana lunga a jihadiștilor ISIS  iar Europa, invadata de un milion de islamisti stă sub amenințarea alertelor anti teroriste, de teama unor atacuri ale temutei organizații Statul Islamic.
Tony Blair este insa modelul de leader al multor tineri politicieni, intre  care si Ponta al nostru…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.