Primarul vrea urgentarea reparatiilor in scoli

Primarul vrea urgentarea reparatiilor in scoli

0 56

Pentru ca fondurile de la Guvern au sosit tarziu, conducerea municipalitatii doreste urgentarea lucrarilor pentru reaparatii in scoli. De altfel, Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean, directorii de scoli si licee, precum si reprezentantii Serviciului de administrare a institutiilor de invatamant preuniversitar din Primaria Brasov au participat miercuri la o sedinta convocata de primarul George Scripcaru.


?


Unul dintre subiectele abordate in mod prioritar a vizat realizarea lucrarilor de reparatii capitale la unitatile de invatamant, care vor fi efectuate cu sume de la bugetul de stat, alocate recent de Guvern.


?


Primarul le-a solicitat reprezentantilor serviciului de specialitate al municipalitatii, impreuna cu juristii institutiei si ai Biroului licitatii si achizitii publice sa incerce reducerea termenele legale de 60 de zile pentru organizarea licitatiilor, in caz contrar acestea urmand sa aiba loc abia in… noiembrie.


Scripcaru a cerut ca proiectele tehnice si executia efectiva a lucrarilor sa fie licitate „la pachet” pentru a scurta timpul.


?


Campusul scolar, care se va realiza pe amplasamentul Bazei sportive din zona strazii Carpatilor, investitie care se cifreaza la peste 18 milioane de euro, dintre care 17,9 milioane de euro reprezinta doar valoarea constructiilor, a fost un lat subiect abordat in discutiile de ieri. Dupa ce plenul CL a aprobat recent studiul de fezabilitate, in perioada urmatoare va fi dezbatut si planul urbanistic de detaliu.


?


Marius Ola


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.