Primarul Timișoarei a TĂIAT cablurile de internet și a lăsat Inspectoratul Școlar...

Primarul Timișoarei a TĂIAT cablurile de internet și a lăsat Inspectoratul Școlar fără servicii în zi de simulare la BacalaureatBacalaureat

0 97

Situație disperată la Inspectoratul Școlar Județean Timiș după ce primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a tăiat cablurile de internet din centrul orașului, chiar cu o seară înainte de simularea pentru examenul de Bacalaureat.
Măsura excentricului edil vine după ani buni în care municipalitatea a somat și amendat operatorii de cablu să își ducă în subteran materialele cu care furnizează servicii.

Totul a fost în zadar, operatorii neputând fi obligați sub nicio formă decât prin măsura extremă la care a recurs edilul timișorean ieri seară, sub ochii presei. Măsura a avut însă și efecte neprevăzute pe care edilul nu și le-ar fi dorit.
Şefa ISJ Timiş, Aura Danielescu, a anunţat că instituţia pe care o conduce a rămas, marţi, fără internet, într-o zi în care are loc simularea pentru examenul de Bacalaureat şi înscrierea pentru clasa pregătitoare.

„Încercăm să identificăm soluţii, după ce Primăria Timişoara a tăiat cablurile de internet din centrul oraşului. Astăzi este simulare pentru Bacalaureat şi înscriere pentru clasa pregătitoare, iar noi am pierdut legătura cu şcolile şi cu Ministerul Educaţiei Naţionale pe canalele securizate. A fost tăiată şi soluţia de back-up.
Mâine continuă simularea pentru examenul de bacalaureat, iar şcolile din centru vor descărca subiectele pe stickuri, sperăm. Lăsăm să finalizăm proba de azi şi ne mobilizăm să găsim soluţii pentru proba de mâine”, a declarat Aura Danielescu, conform News.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.