Primarul comunei Bran, in arest la domiciliu

Primarul comunei Bran, in arest la domiciliu

0 432

Judecatorii Curtii de Apel Brasov au decis, in ajun de Craciun, printr-o sentinta definitiva, sa ii inlocuiasca edilului masura arestului preventiv, sub incidenta careia se gasea din data de 5 noiembrie

Judecatorii Curtii de Apel Brasov au decis, in ajun de Craciun, printr-o sentinta definitiva, sa ii inlocuiasca edilului masura arestului preventiv, sub incidenta careia se gasea din data de 5 noiembrie. Atunci Gheorghe Hermeneanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 5.000 de lei de la reprezentantul unei societati comerciale pentru a inlesni un contract pentru ornamentele de sarbatori. Hermeneanu a facut contestatie la decizie in sala de judecata, iar pe 9 noiembrie Curtea de Apel Brasov a mentinut decizia Tribunalului.
Hermeneanu este la al treilea mandat de primar al comunei Bran, pe care o conduce din din anul 2004, functie din care a eliberat printr-o decizie a Prefecturii, venita in urma insituitii masurii arestului preventiv.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.