Primarul Coliban și fantasmagoriile sale de supt poduri și pasaje

Primarul Coliban și fantasmagoriile sale de supt poduri și pasaje

2 48

La sfârșitul lunii trecute Allen Coliban venea în Consiliul Local cu o idee, care i se plictisea singură prin catacombele gândirii sale strategice. Propunea nici mai mult nici mai puțin decât efectuarea unor săpături adânci la baza pilonilor podului și între aceștia, pentru amenajarea unui skate park. Că ăia cu trotinetele se dau prin fața sediului ignobilului partid antinațional al useriștilor.
Numai că primarul și-a confundat dorințele cu realitatea, pentru că noua majoritate PNL-PSD din Consiliul Local i-a respins proiectul fantasmagoric și periculos pentru stabilitatea pilonilor podului.
,,Revitalizarea spațiul de sub podul Fartec și transformarea lui într-un spațiu plin de viață. (sic! putea să planteze niște copăcei și arbuști, dintr-aceia care n-au nevoie de soare, sau niște ciuperci, și mai bine n.n.) Inițiativa a venit după propunerea unui grup de pasionați de skateboarding, care mi-au prezentat proiectul lor”, (sic! membri USR probabil, dornici de senzații tari după ce li s-au terminat amfetaminele n.n.).

Marea viziune edilitară de supt pod a primarului i s-a prăbușit în derizoriu
Proiectul viza un parc pentru skateboarding, unul pentru role și unul pentru BMX-uri. L-am prezentat în fața consilierilor locali, din păcate însă, consilierii PNL și PSD nu au găsit propunerea ca fiind una necesară și au votat împotrivă. Având majoritate de voturi, propunerea a fost respinsă.
 Însă nevoia tinerilor de a avea un spațiu propice unde să-și desfășoare activitățile este o nevoie reală… Și urmează obișnuitele lozinci infantile și cretinoide ale primarului ,,Brașovul de azi și cel de mâine înseamnă un oraș care are grijă de tinerii săi”, și ,,Proiectele bune trebuie susținute de către noi toți!,, a postat primarul în norișorului lui de facebook. N-a precizat dacă a propus și înființarea unui punc de ajutor medical ortopedic, știut fiind că skateboarding-ul este foarte periculos pe asemenea piste cu pereți abrupți.

Libiu Mateescu

COMENTARII

 1. In sfarsit, cineva ii spune Primarului Allain ca bate campii rau de tot
  Dar una este sa fantazezi in sedintze de propa…electorale , si alta cand initiativele tale
  afecteaza direct comunitatea.
  PS
  …bine ar fi sa se ocupe cineva de ce face concret la Primarie fostul scheian
  Deocamdata initiativele lui de resuscitare a fotbalului din BV. s-a soldat cu inca un esec lmentabil
  al stegarilor ,acasa ,in meciul cu Petrolul ! Nici macar vechiul stadion n-a fost…zugravit!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.