Primarul Coliban se asigură că nu va mai ninge peste el și...

Primarul Coliban se asigură că nu va mai ninge peste el și iarna aceasta

0 25

Scandalul privind deszăpezirea de anul trecut s-arputea să nu mai survină și în acest an. În acest sens primarul Allen Coliban a efectuat ieri o vizită de lucru ceaușistă la operatorul care răspunde de deszăpezire, în speranța că nu va mai fi troienit ca iarna trecută. Anul trecut operatorul deszăpezirii a așteptat o zi întreagă pentru a interveni pe arterele rutiere ale Brașovului, abia după ce aproape tot municipiul era blocat datorită zăpezii, motiv pentru care Poliția Brașov a amendat Primăria pentru inacțiune. Postarea primarului este de tot râsul, începând cu un îndemn megalomanic, chiar declarându-se învingătorul iernii, pe care ar lua-o prin surprindere. Anul trecut când s-a trezit de dimineață târziu, primul lucru pe care l-a făcut a fost să se scuture de zăpadă și să zbiere la operatorul deszăpezirii, care dormea și el.

,,Luăm iarna prin surprindere” (sic!)
Astăzi am fost în inspecție la operatorul cu care avem contract de deszăpezire. Am verificat starea celor aproape 90 de utilaje de iarnă(sic! adică le-a verificat motorul, cutia de viteze, direcția etc. n.n.) și am discutat atât cu conducerea operatorului, dar și cu simplii angajați(sic!) despre cum va decurge deszăpezirea în acest sezon.
M-am asigurat că am făcut tot ce ține de Primărie pentru a ne pregăti de deszăpezire:
* am achiziționat mai mult material antiderapant decât în anii anteriori
* actele și contractele sunt gata și semnate
* bugetul necesar este alocat
* Să avem o iarnă fără incidente!” încheie lozincard, primarul. Nimic nou la Allen Coliban, totul este în nota în care ne-a obișnuit.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.