Primarul Allen Coliban se fălește iar cu munca viceprimarului Flavia Boghiu

Primarul Allen Coliban se fălește iar cu munca viceprimarului Flavia Boghiu

0 24

Viceprimarul userist cu atribuții de stimulare a programului de vaccinare a anunțat pe facebook că va redeschide Sala Sporturilor ca centru de vaccinare. După ziua de Dumunică, atunci când s-au vaccinat peste 600 de persoane la Brașov, ritmul acțiunii urmează să crească, deoarece brașovenii sunt speriați de restricțiile impuse de Arafat și nicidecum impresionați de indemnurile infantile ale primarului.
Flavia Boghiu anunță că ,,Avem record de vaccinări în Brașov și foarte mulți cetățeni aleg centrul de vaccinare din Noua. Mă bucură să vin cu o astfel de informație în fața dumneavoastră și cu speranța că în zilele următoare acest val de vaccinare să se intensifice. De aceea, am decis ca începând cu această săptămână să redeschidem centrul de la Sala Sporturilor. În ambele centre vom avea disponibil vaccin Pfizer, Johnson & Johnson, Astra Zeneca și Moderna. Programul de vaccinare va fi de la 8 dimineața la 20 seara, iar cetățenii pot veni și fără programare, doar cu buletinul”.

,,Ne vaccinăm și scăpăm” îi aburește iarăși Coliban pe brașoveni
„Vaccinarea este singura soluție pentru a trece peste pandemie, astfel că ne asigurăm că toată lumea să aibă acces facil la vaccine”, a postat Flavia Boghiu. După care Allen Coliban, ca un primar contraindicat pentru activitate intelectuală, s-a apucat și a postat și el o nerozie lozicardă ,,Ne vaccinăm și scăpăm”!
În primul rând că nu scăpăm de nimic, întrucât există suficiente cazuri de îmbonăvire a celor vaccinați deja. Atâta doar că fac forme mai ușoare ale bolii.
Virusul Sars-Cov va suferi în continuare mutații, ceea ce aproape că va anula efectul vaccinărilor succesive. Primarul Brașovului lansează în eter lozinci pentru proști, în speranța că brașovenii îi vor acorda vreun merit nemeritat în lupta pandemică.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.