Primarul Allen Coliban se fălește cu realizările Flaviei Boghiu, nu cu ale...

Primarul Allen Coliban se fălește cu realizările Flaviei Boghiu, nu cu ale sale

0 50

Pentru că este dificil să-ți expandezi mândria plenară în raport cu ceea ce n-ai făcut, primarul Brașovului a găsit că mai nimerit ar fi să se fălească referindu-se la munca viceprimarului său, Flavia Boghiu. Care i-a preluat marea majoritate a atribuțiilor și lucrează zi și noapte în Primărie, pentru ca primarul să adăsteze binișor în norișorul său de facebook. Astfel că mulțumirile sunt justificate, viceprimarul obținându-i timpul liber extins de care primarul are atâta nevoie, ostenit fiind de-atâta stat.

 Vaccinările au mers bine la Brașov, semn că Boghiu a muncit iar primarul a stat
Aici trebuie să-i mulțumesc în mod special viceprimarului Flavia Boghiu(sic! emoționant, mobilizator, eclatant! N.n.), care s-a implicat foarte îndeaproape în realizarea ghidului de finanțare și s-a asigurat că Brașovul va reveni la viață după un prim an de pandemie și lockdown.
Am preluat acest mandat în plină pandemie, Flavia Boghiu a fost șeful nucleului de vaccinare, iar Brașovul s-a situat constant printre orașele fruntașe la procentajul celor vaccinați. Chiar și așa, nu este îndeajuns, trebuie să ne vaccinăm, trebuie să respectăm viața și să ascultăm autoritățile din domeniul medical, nu să aplecăm urechea la șoșoace.(sic! și la colibănisme stupide! N.n.)
În următorii ani, foarte multe din proiectele mari, care vor schimba Brașovul fundamental, vor fi în curs de execuție sau chiar finalizate.(sic! ca Spitalul Regional, prin anii 30 n.n.)
Vă invit să-mi fiți alături în acest timp, să fiți cu ochii pe aleșii locali(sic! aleșii locali doar deliberează și votează, primarul trebuie să construiască n.n.) și să vă implicați constant în viața cetății”, se arată în postare. La final nelipsita lozincăreală imbecilă: ,Eu vă promit că voi avea întotdeauna interesul brașoveanului ca prioritate!”

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.