Primarul Allen Coliban ia pulsul stării de spirit a brașovenilor

Primarul Allen Coliban ia pulsul stării de spirit a brașovenilor

0 29

Într-o postare pe facebook, primarul Brașovului inițiază un sondaj de opinie în rândul brașovenilor pe tema vaccinării. El prezintă etapele care vor fi parcurse în selectarea populației pentru respectiva vaccinare și cere celor ce vor răspunde la sondaj să nu interfereze cu părerile celorlalți aplicanți.
„În a doua etapă a vaccinării populației vor fi selectate persoanele peste 65 de ani, bolnavii cronici, precum şi lucrătorii care desfăşoară activităţi din domenii-cheie, esenţiale. Apoi, în etapa 3, va fi vaccinată populaţia generală.
Dacă mâine ţi-ar veni rândul la imunizare, ai face vaccinul?
De ce?

Am rugămintea să nu judecaţi, comentaţi, criticaţi părerile celorlalţi şi nici să nu încercaţi să îi convingeţi să îşi schimbe opinia,”  dorește primarul, încercând să nu dea naștere unei polemici pe facebook, care ar afecta obiectivitatea sondajului.

 La nivel național există o adevărată campanie de conștientizare a populației despre beneficiile medicale ale vaccinării, dar și campanii dedefăimare conspiraționiste împotriva acestei operațiuni, invocându-se intenția de a-i controla psihologic pe subiecții vaccinării, sau existența unor efecte adverse.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.