Primarul Allen Coliban a mai ouat o hârtie

Primarul Allen Coliban a mai ouat o hârtie

1 58

Consecvent ocupației sale de prostire a populației Brașovului, primarul Allen Coliban a anunțat cu emfază că a eliberat Certificatul de Urbanism pentru viitorul spital iluzoriu de boli infecțioase, care va funcționa în vecinătatea a și mai fantasmagoricului Spital Regional Clinic de Urgență din Bartolomeu.
În vremea primarului George Scripcaru terenul smuls de la ADS situat în apropierea aeroportului a fost destinat inițial unui spital dar s-a transformat bine mersi în cartier rezidențial.
Acum, în buna tradiție a deturnării destinației terenurilor fostului Institut al Cartofului, Coliban a mai cerut Senatului și guvernului o suprafață de peste 6 hectare, pentru a construi, probabil tot pe facebook, un spital de boli infecțioase.
Se dorește atragerea unor fonduri europene, probabil tot prin Ministerul Fondurilor Europene, condus de ministrul Zero al acestor fonduri nerambursabile, pluseristul Ghinea.

Acțiunea în lanț de prostire a brașovenilor va funcționa până la alegerile din 2024
La acțiunea de prostire a brașovenilor s-a alăturat și Consiliul Județean și Ministerul Sănătății, care au semnat în martie cu morganatica Primărie Brașov protocoale de colaborare și asistență legislativă, de furnizare de expertiză științifică, fără a se întrezări măcar o umbră de posibilitate de începere a lucrărilor.
Certificatul de Urbanism emis de Coliban nu conține decât niște avize generale de principiu, adică tot niște hârtii, până la emiterea autorizației de construire, care necesită planuri mai detaliate, fiind cale lungă.
Un spital regional cu peste 1000 de paturi costă circa 600 de milioane de euro, bani pe care Ministerul Sănătății nu-i dă, potrivit premierului Cîțu, motiv pentru care emite doar hârtii fără valoare pentru avizarea altor hârtii emise de autoritățile locale. Iar în final populației îi este prezentat proiectul Spitalului Regional în ridicola bulă de facebook, ca și când de anul viitor brașovenii se pot programa la consultații.

Libiu Mateescu        

COMENTARII

  1. Nu vrem biserici,
    Spitale ?
    Vrem petarde.
    N-avem bani pentru spitale dar avem bani pentru petarde.
    Cu cat plătim petardele am fi construit cel puțin opt spitale regionale ca cel susmenționat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.