Primarii pedelisti sub lupa DNA-ului

Primarii pedelisti sub lupa DNA-ului

0 84

Dupa primarul din Valcea, a venit randul unui alt primar al unui oras mare sa fie cercetat de catre procurorii DNA. Este vorba despre primarul Craiovei, Antonie Solomon, liderul PDL Craiova, care a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat timp de cateva ore la DNA Pitesti. Acuzatiile care i se aduc edilulul oltean sunt cat se poate de grave: luare de mita, fals intelectual si uz de fals.
Antonie Solomon, liderul PDL Craiova, a fost retinut, ieri seara, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat timp de cateva ore la DNA Pitesti. Totul se trage de la faptul ca procurorii anticoruptie ar fi gasit suma de aproximativ 200.000 de euro in urma unei perchezitii facute intr-o locuinta a primarului Craiovei. Conform presei centrale, Solomon ar fi primit de la finantatorul FC Arges, Cornel Penescu, 50.000 de euro pentru avizele necesare constructiei magazinului PIC din Craiova, iar alti 10.000 de euro ar fi fost pentru ca o linie de transport in comun sa aiba statie in zona hipermaketului.
Optimistul ar spune acum ca in sfarsit se face treaba in Romania din moment ce un primar al partidului aflat la guvernare este anchetat, mai mult incarcerat. Pesimistul ar spune ca aceasta actiune nu este decat un praf in ochii vighilenti ai oamenilor, pestii cei mari, rechinii, aflandu-se la Bucuresti invartind sume de ordinul milioanelor, nu maruntisuri de sute de mii. Acum tot ce mai trebuie este sa alegeti in care tabara vreti sa fiti. Oricum ar fi, sunteti pacaliti! Cu totii suntem!…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.