Primaria sistematizeaza zona Salii Sporturilor

Primaria sistematizeaza zona Salii Sporturilor

0 95
500 de locuri de parcare, spatii verzi si sistematizarea traficului auto. Sunt amenajarile  incepute de Primarie in zona Salii Sporturilor, care va gazdui peste 3 saptamani meciurile de Cupa Davis dintre Romania si Olanda. Pana la intalnirea de tenis, in Sala vor reveni handbalistele de la Corona, eveniment care va marca si inaugurarea modernului obiectiv sportiv.
Odata cu incalzirea vremii a inceput si amenajare exterioara a complexului sportiv Sala Sporturilor. In spatele cladirii a fost taiata vegetatia si s-a inceput nivelarea pentru realizarea a 500 de locuri de parcare. Dupa ce s-a consultat cu Politia Rutiera, Primraria va sistematiza si infrastructura de acces prin introducerea sensului unic prin spatele Salii Sporturilor.
In zona vor exista si spatii verzi, iluminat public si retele de telefonie si internet, in ajunul revenirii in Sala Sporturilor a handbalistelor de la Corona, dupa care obiectivul va fi pregatit pentru gazduirea meciurilor de Cupa Davis dintre Romania si Olanda .
Amenajarile vor continua si se vor extinde cu drumul de acces inspre sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov care este in constructie, cu ilumintat public, parcari si legatura cu strada Harmanului spre cartierul Craiter.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.