Primaria se pregateste de „Zilele Brasovului”

Primaria se pregateste de „Zilele Brasovului”

0 109

A VI-a editie a „Zilelelor Brasovului” se va desfasura in perioada 12-15 aprilie. Pe parcursul celor patru zile in municipiul Brasov se vor desfasura actiuni de divertisment care, in mod cert vor atrage mii de turisti, a declarat, optimist, primarul George Scripcaru.


In afara paradei festive de deschidere, a Targului de flori din Piata Sfatului, a traditionalului Targ al mestesugarilor, a spectacolelor din Piata Sfatului si din Centrul Civic, in acest an organizatorii au pregatit ca noutate prima editie a Targului de Turism, unde se va implica si Agentia nationala de profil.


„Si-au anuntat prezenta toate agentiile de dezvoltare ale Regiunii 7 Centru, mai putin cea a judetului Brasov. Deocamdata si-au anuntat participarea peste 30 de agentii, iar alaturi de ele vor participa si orasele infratite cu Brasovul. Acest targ va fi organizat pe terenul de la Colegiul National Andrei Saguna”, a anuntat sefa Directiei de Integrare Europeana din Primarie, Cecilia Doiciu. In plus, sunt programate a se desfasura expozitii, lansari de carte si memorialul Ludovic Balint, care deja sunt manifestari traditionale. Si concertele vor avea parte de invitati speciali, deocamdata cei care si-au anuntat participarea fiind Dj Project, Ramona si Analia Selis. Nici de aceasta data nu vor lipsi invitati din orasele infratite si partenere ale Brasovului. Ca si in anii anteriori, de la bugetul local s-a propus si alocarea sumei de 49.000 de lei pentru sustinerea financiara a celor sapte grupuri de juni.


?


Parada Junilor


?


In acest sens, municipalitatea urmeaza sa se asocieze cu aceste grupuri in vederea organizarii pe 15 aprilie a Paradei Junilor Brasoveni. „In fiecare an, Coborarea Junilor si frumusetea costumelor fac ca strazile din centrul vechi al orasului sa se umple de localnici si turisti, dornici sa admire o parada renumita in toata tara si in ultimii ani si in strainatate. Acestea sunt doar o parte din motivele pentru care consideram ca este oportuna sprijinirea financiara a celor sapte grupuri de Juni. Sumele ce le vor fi alocate reprezinta contravaloarea inchirierii cailor, angajarii de formatii muzicale si a prestatiei fanfarei militare”, se mentioneaza in referatul care insoteste programul evenimentului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.