Primaria Rasnov isi construieste un nou sediu

Primaria Rasnov isi construieste un nou sediu

0 300

Febra retrocedarilor care, din dorinta de a se face dreptate, a cuprins Romania in perioada de dupa Revolutie si care s-a accentuat in ultimul timp, a afectat si o serie de imobile in care isi desfasoara activitatea autoritatile locale. Imobile care au cazut si ele sub incidenta prevederilor Legii fondului funciar.


Una dintre aceste cladiri este si cea in care functioneaza in prezent Primaria si Consiliul local Rasnov. Imobilul a fost retrocedat fostilor proprietari si, in consecinta, autoritatile locale s-au vazut nevoite sa caute un nou sediu.


Potrivit primarului Rasnovului, Adrian Vestea, Guvernul a alocat 15 miliarde de lei pentru cumpararea unui imobil sau pentru construirea unuia nou. Cum o cladire deja existenta in care sa se mute activitatea autoritatilor din Rasnov nu a fost pe placul acestora, s-a hotarat, in cele din urma, sa se opteze pentru varianta construirii unui sediu adecvat activitatilor administratiei locale din Rasnov.


Astfel, Primaria se va muta din strada Ion Luca Caragiale nr. 21, unde este actualul sediu, in centrul orasului, pe strada Ion Creanga. Aici, Primaria detine o cladire, care va fi demolata, in locul ei ridicandu-se noul sediu. Primarul promite ca actualii chiriasi din respectivul imobil vor primi spatii in alte imobile.

Lucrarile de constructie vor incepe anul viitor si se spera ca ele vor fi finalizate pana la sfarsitul lui 2007.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.